Pályázat

Dtábla

A projekt keretében Gyula külterületén egy meglévő lovasbázis bővítésével egy 36,58*48,4 m alapterületű fedeles lovardát kívánunk megvalósítani. Külföldi látogatásaim alkalmával tekintettem meg hasonló lovardákat. A pozitív tapasztalatok és Gyula kiemelkedő turisztikai potenciálja segítette elő a projektötlet kialakulását. A fejlesztés segítségével 365 napon keresztül fogadhatjuk a vendégeket, akik eddig csak szezonálisan érkezhettek hozzánk. A tervezett szolgáltatásainkat igénybe vevők köre a turistákból és a helyi lakosokból tevődik össze. A lovarda méretéből adódóan alkalmas a 10 méteres  futószáron való lóvezetésre, amely a rehabilitációs szolgáltatásoknál, valamint a tanítási fázisban kap nagy szerepet.

Projektünk a Dél-Alföld turisztikai infrastruktúrájának fejlesztésével hozzájárul a régió turisztikai versenyképességének és ezáltal az itt töltött vendégéjszakák számának növekedéséhez, a szezonalitás csökkentéséhez, munkahelyeket teremt és regionális jelentőségű vonzerővé válhat

A projekt címe: Lovarda kialakítása a Gyulán elérhető turisztikai szolgáltatások bővítése  érdekében Projekt azonosító: A projekt házigazdája: Demkó András A megítélt támogatás: 27.126.463 Ft A projekt kezdete: 2012,08. A projekt zárása: 2013. 06.30.

Leave A Reply